Coaching

Individuele coaching is een positieve manier om een leerbehoefte in te vullen. Meestal is er geen probleem. Ook topsporters benutten coaching om zichzelf beter te leren kennen waardoor hun prestaties verbeteren.

Individuele coaching

Pluym gelooft dat individuele coaching ondersteunt bij het beste uit jezelf halen. Door stil te staan bij hoe het met je gaat én zou willen dat het gaat, ontwikkel je je makkelijker als professional. Zie het als APK en onderhoud voor je innerlijk systeem. Bij Pluym noemen we dit Persoonlijk Leiderschap of Zelfmanagement. Je leert door middel van groeigesprekken, theorie en oefeningen bewust te zijn van je behoeften, regie te nemen over ongewenste patronen en daarmee je (werk)leven. Hierbij ondersteunt Pluym door vanuit verschillende stromingen je handvaten aan te reiken. Je kiest zelf wat jou het meeste helpt bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Team coaching

Teams hebben ook behoefte aan groei en ontwikkeling. Wanneer dit speelt in jou team maken we samen dan een plan op maat waarin je wensen worden meegenomen. 

Voorbeelden van thema’s in een teamcoaching zijn: